Sena sommarkvällar när dom är som bäst!

Älskar sena sommarkvällar med vänner jag älskar!
Igår så möttes "gänget" dvs. Jag, Alex, Jack, Fredrik och sofia hemma hos Sofia, hon bjöd på grillat och vi satt och myste och åt god mat ute, senare så hade vi bestämt att vi skulle åka och bada så de va ju bara att byta om och åka till harnäs för ett kvällsdopp!

Jag och Sofia tog även vårat årliga topless kort, blev sjukt bra om vi får säga det själva. Sen åkte vi hem till Sofia igen efter ett tag och satt ute med filtar och myste. Sen avslutade vi kvällen på McDonalds och åt mcflurry!

Det är sånna här kvällar man lever för.

Älskar mina kära vänner <3


Paniken kommer lite krypandes...

Idag är det endast 3 småa dagar tills jag och tjejerna sitter på ett flyg mot Bryssel.. Jag har inte börjat packat än, har inte bestämt vad som ska med, inte vilka skor som ska med, ingenting helt enkelt. Men sån är jag, alltid ute i sista sekund, sitter förmodligen är på torsdag natt och packar ihop det sista. 
 
Paniken har redan börjat kommit smygande, resan tar ungefär 2 timmar bara men 2 timmar är faktiskt inte så lite om man är så pass flygrädd som jag är. Tur att jag har Amanda med mig som vet hur jag är och som förstår mig!
 
Idag, hinner jag inte fixa något till resan heller, ska först träna lite här hemma nu sen lite senare ska jag iväg på grillkväll hemma hos Sofia med mina kära vänner Fredrik, Jack och Alex. Vi ska äta gott, åka och bada tydligen (?!!) och bara mysa. Efter det så sover jag hos Sofia och imorgon står det fotografering och dans och möjligtvis sommarkväll på schemat!
 
Det är någonting som händer hela tiden den här veckan och det är skönt för jag längtar så himla mycket tills vi är framme i Bryssel, ska ha så kul som möjligt på jobbet i veckorna och på helgerna ska vi leva livet. Åh va mysigt det här ska bli!!
 
Just ja, igår va jag och hälsade på Tessan och hennes söta lilla bebis, så himla go och glad!! och efter det åkte även jag, pappa, lillebror och pappas tjej till Borlänge och shoppade. Visar vad lite senare! 
 
Nu måste jag ta och hoppa upp ur sängen och börja fixa här hemma! 
 
 
KRAM!
 

Wanties

 
 
a

RSS 2.0