Stallet nästa!

Hej alla fina!

Hoppas ni har en fin dag! Igår hade jag en mysiskväll med min fina Elvira som åkte hem vid halv 12 imorse för hon skulle jobba! Då tog jag mig ut på en springtur och det va lite lättare så imorgon blir de ännu lättare!

Nu ska jag åka till stallet.

Ha en fortsatt fin dag! :)

KRAM


En bra dag!

God eftermiddag alla där ute! Hoppas ni har en fin dag, själv har jag haft en ta hand om mig själv förmiddag. Först dammsög jag huset åt mamma, sen tog jag tag i mig själv. Först drog jag ut och sprang en liiiten runda och det är helt sjukt vad konditionen försvinner fort när man inte har sprungit på ett tag. Blev så less på mig själv för att för några veckor sen så kom jag verkligen in i det här med att gå ut och springa varje morgon och/eller eftermiddag och när jag kom in i det och det började kännas lättare, då blev jag såklart sjuk! I 3 hela veckor och sen har jag inte orkat tagit tag i det igen men nu känner jag att det är dags igen så jag tog mig ut på en liten tur och herregud vad jobbigt det va, sprang därför inte så långt men kort är bättre än inget och imorgon orkar jag längre! 
 
Sen tog jag en häääärlig dusch, rakade benen, hårinpackning och skrubbade hela kroppen. Sen satt jag på mig en ansiktsmask och åt lite frukost bestående av apelsin och äpple. En bra start på dagen helt enkelt. 
 
Resten av dagen har jag ingen aning om vad som händer, läsa lite au pair bloggar, fortsätta drömma om mitt liv LA osv. Vad ska ni göra idag?
 
tråkigt bildlöst inlägg
 

KRAM!

Bryssel!

Sitter just nu och äter en seeeen frukost, yoghurt och musli. Helt okej!
 
Kom och tänka på en sak igår, har skrivit i min presentation att ni kommer få följa med mig under min resa till Bryssel som jag ska på om exakt 10 dagar. Och då slog det mig att jag inte har berättat vad det är för resa så tänkte ta och göra det nu!
 
Det är ingen vanlig åka med kompisar på resa och ha kul hela tiden samtidigt som det typ är det. Det är internationell feriepraktik som man får söka till om man går i 2an på gymnasiet. Finns olika länder man kan hamna i och vi hamnade i Belgien. Det är i alla fall en resa där man åker och jobbar, utan lön (dock så får vi lön av våran arbetsgivare) Men skolan betalar resan, mat och boende. Det är olika arbeten beroende på vilket land man åker till men i mitt fall så kommer jag jobba på ett fyrstjärnigt hotell som heter Leopold Hotel. Det är ett hotell som ligger brevid EU parlamentet så det ligger centralt, ungefär 10 minuter från själva centrumet. Arbetsuppgifterna vi kommer få göra är att städa hotellrum, stå i receptionen om man vill, fixa frukostbuffé och sånt. Vi bor på hotellet under dom här veckorna och får mat på hotellet så jag tror det kommer gå rätt bra. 
 
Ska åka med 3 stycken tjejer jag träffat förut, 2 av dom känner jag jättebra, den andra har jag träffat genom min gamla skola nån gång sen så är det en till tjej som ska med som jag bara vet vem det är. Tror vi kan bli en härlig grupp och att vi kommer ha roligt! 
 
Tror vi är lediga på helger så då kommer det bli shopping, restaurangbesök och upptäcka Bryssel och Beglien lite mer. 
 
Vi åker alltså nästa fredag den 5e Juli ifrån Arlanda, då åker vi direkt till Bryssel. MEN på hemvägen, kommer jag behöva flyga heelt ensam. Det är nämligen så att jag måste åka hem 3 dagar innan dom andra tjejerna för att jag ska på min morbrors bröllop som jag verkligen inte vill missa. Då i alla fall på hemvägen så ska jag mellanlanda i Köpenhamn och vara där i 2 timmar, känns lite sådär. Jag är även väldigt flygrädd så ja, vi får se hur det går. Kommer antagligen ha panik men jag hoppas på fint väder för då går det bättre!
 
Sådär, nu vet ni lite om resan som jag kommer blogga mer om..Om ni undrar nå mer så får ni jättegärna fråga i kommentarsfältet så svarar jag så fort jag kan! :)
 
min kära frukost jag nu ångrade att jag tog, lär mig aldrig att jag mår illa av yoghurt
Hotellet i Bryssel.

Nu drar vi!

Nu åker vi iväg och grattar Maria som fyller år idag! Är lite sådär bekväm med att visa mina ben men men, vad gör de om 100 år

Hoppas ni har en bra dag. KRAM

https://cdn2.cdnme.se/4169951/7-3/pic_51c86406ddf2b343422fa222.jpg" class="image">


Smultronplock och lite sånt.

Härlig start på morgonen! Har nyss plockat smultron med min syster och sitter nu ute i solen, senare ska vi förmodligen åka till min älskade farmor som fyller år idag!:)

För övrigt, så har mamma besök av en tjej med en bebis. KÄR I BEBISAR!

Vad ska ni göra Idag?

KRAM


Midsommar!

Eftersom inlägget som jag hade skrivit igår inte ville komma upp och har försvunnit helt så tänkte jag nu ta och berätta om midsommar och kanske bjuda på någon bild, glömde helt bort att ta kort men tror jag har något :)
 
Dagen började kasst för min del, allt kändes bara dåligt och jag ville bara lägga mig ner och sova bort hela dagen men till slut så tog jag mig i kragen och fixade mig och vid 1 kom min morbror, hans tjej, hennes barn och Rille till oss och vi gjorde kransar och mös lite grann. Vid 2 så satte vi oss i 2 bilar och åkte till Kjessmansbo där det va midsommarfirande med midsommarstång och dans!  Vi va där och fikade och dansade och hade det mysigt, vid 4-5 åkte vi hem och åt mat och efterätt. Sedan flöt kvällen på och vi spelade kort, körde lekar både ute och inne och hade det allmänt trevligt. Vi avslutade kvällen/natten runt 2/halv 3. 
 
 
 
 
Igår låg vi och degade verkligen heeeela dagen, kan vara skönt det också! 
 
Idag så skulle min lillasyster på 6-års kalas hos våra gamla grannar så då passade jag på att åka och mysa med deras tvillingar.
 
Vad har ni gjort för trevliga saker en söndag som denna?
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon!

Har precis vaknat upp och när jag gick in på internet så insåg jag att mina inlägg jag gjorde igår inte har kommit upp.. Vet inte varför, om de är för att mitt internet krånglat eller om de va något annat. Ska fixa det sen men nu ska jag snart iväg på kalas och gosa med bebisar. Love it!

Vad ska ni hitta på en dag som denna?

Bild från igår:)


Lyxfrukost!

Kommer ett inlägg lite senare om midsommar! :)

Nu ska jag fortsätta umgås med våra gäster


KRAM


Glad midsommar alla fina!


Två hårbollar

Vaknade nyss upp bredvid två hårbollar, nu ska jag slänga mig i duschen!:)

KRAM


Godnatt.


Poledance

Poledance är inte bara en sport för mig.


Fina Linn!

Måste ta och tacka och även tipsa om en tjej! 
 
Hon heter Linn och det är hon som har hjälpt mig med den här bloggen, hon har gjort min design och header och ger mig tips och hjälp hela tideN. Och utan henne hade jag aldrig kommit igång  med en blogg och fått den såhär fin.
Så Linn, Tack för att hjälp <3
 
Och nu tycker jag att ni ska gå in på hennes superfina blogg och kika --> www.linnffotar.blogg.se 
 
 

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/645848/?claim=6pv5v75ezma">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1725413/?claim=7wsrjmxhpk7">Följ min blogg med Bloglovin</a>

In it to win it!

Alltså mina känslor nu: kwlxlfkqbqlcoenbrbdöcö.

Såg precis den här tävlingen där man kan vinna en resa till LA och träffa Maria Montazami. Och som jag skrev i inlägget nedanför så har ju jag en sånhäääääär stor dröm att åka till LA och även träffa Maria!!! Men problemet är hur jag ska lyckas vinna, haha. Har ni något förslag hur ett vinnande koncept skulle se ut enligt er så får ni meeeeer än gärna tipsa mig. Skulle bli så lycklig. Vet inte hur jag ska lyckas vinna. Men jag ska vinna!


Denna oändliga längtan.

Jag har en sån längtan till att flytta/åka till detta land, att jag får panik för att jag inte kan få ut de i ord. Snart älskade LA så kommer jag!


Ibland tar det stopp.

Idag är en skitdag rent ut sagt.


Gör mitt bästa!

Så himla jobbigt att jag äntligen kommit igång med bloggen så börjar jag jobba och kommer hem 9 på kvällen, och tänk er själva att jobba 10 timmar och vara borta hela dagen, då blir man trött och orkar inte göra massa ordentliga inlägg vilket inte är okej! Får se om jag slutar tidigare på midsommar så ska jag fixa till tidsinställda inlägg och så, vill inte förlora dom läsare jag fått nu. Vill klättra uppåt inte neråt såklart:)

Nu ska jag sova för ska upp och jobba 10 timmar igen, är väldigt ansträngande men också väldigt roligt!

Så, godnatt på er!

Kommentera gärna era bloggar så jag får nya att läsa, alltid roligt :)

KRAM


Helt slut

Blir tyvärr inget inlägg idag direkt.. Är helt slut efter att jag har jobbat 10 timmar, nu ska jag sova för att jobba 10 timmar till!


KRAM


För tidigt!

Godmorgon (alldeles för tidigt)

Är vaken redan nu även fast jag börjar jobba vid 10, men tänkte ta ett bad och slappna av lite och göra mig redo att sälja jordgubbar i 10 timmar ;)

Va som sagt i Stockholm igår, på rix festival. Åkte mest för att träffa Danny eftersom de va ett bra tag sen, men också för att träffa massa älskade vänner som man inte träffar så ofta! Men kommer ett inlägg om igår lite senare, nu ska jag ta ett bad! :)

Ha en fin dag alla!

KRAM


STOCKHOLM STOCKHOLM STAD I VÄRLDEN HÄR KOMMER VI!

Godmorgon!

Vaknade precis och ska nu fixa mig för att vid 11 åka in till stan och ta tåget till min favoritstad Stockholm! Är de någon som läser det här som bor i sthlm och kan säga vad de är för väder?:)

KRAM


Är du redo att ta din blogg ett snäpp högre?

Iså fall tycker jag att du ska klicka in dig på www.tourn.se/bloggare/

Det är en hemsida som hjälper dig hitta sponsorer, vilket leder till att du kan locka till dig fler läsare! Nästan det enda du behöver göra är att bli medlem och skriva en kort beskrivning om din blogg.

Super enkelt, eller hur?

Personligen tycker jag att det här är en grymt bra sida som ger dig en bra hjälp till att höja din blogg ett snäpp. Jag kommer garanterat använda mig av dom!

Är du redan medlem? Lämna gärna en kommentar och berätta om de har hjälpt dig på traven!

KRAM


Allt kan ändras på några sekunder

Godkväll alla där ute.. 
 
Skrev i tidigare inlägg att ni skulle få bättre outfit bilder under dagen men tyvärr så började jag må väldigt dåligt idag när jag va inne i stan. Har varit förkyld sen i onsdags men trodde det va påväg att gå över men sen idag så kom det som en blixt från klar himmel och allt blev sämre igen.. Så har legat däckad i sängen sen jag kom hem så tyvärr blir det inga bilder.
 
Fick nyss höra bästa nyheten och blev sjuuuuukt glad men den ändrades rätt fort så nu är det depp-mode. skittåg.
 

Nu ska jag ha lite mys med mina systrar och kurera mig för imorgon bär det av till Stockholm och Rix fm festival. Kommer träffa massa saknade människor! :)
 
Hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll, har ni nå speciella planer?
 
 
   Fick en gratis mini-cola på stan idag, det kan man icke tacka nej till!
 

Härliga dag!

Nu drar jag in till stan för att fixa lite ärenden! Sen blir det lördagsmys hela kvällen! :)

Bättre bilder på outfiten får ni sen!
Ha en fortsatt fin dag!


Sommarlov och lite annat.

Godmorgon lovlies! 
 
Tänkte ta och berätta lite om gårdagen då jag va på studentfirande, det va min mammas kompis son även min barndomsvän som tog studenten så det va riktigt kul att se!
 
Det började vid halv 12 då  dom hade utspringet sen så va det middag och mys hemma hos dom vid 3 fram tills att Johannes skulle dra iväg till flaket. Efter det åkte jag och familjen och köpte jordgubbar och choklad och myste till det hemma. Ett bra sätt att påbörja mitt sista sommarlov någonsin helt enkelt. 
 
Antar att de va fler än jag som fick sommarlov igår, hade ni en bra kväll? :)
 
Bjuder på några bilder från igår :
 
Jag och mina systrar <3
Lite av det jag åt
Studenten och hans mami.

Studenten
Lite efterrättena 
Jag och min outfit 
Den gudomliga tårtan
Moi.
Jag och ena min syster och den andra är Mias barn 
 

KRAM
 

Natti natti

Nu ska jag alldeles strax slå igen mina blåa ögon bredvid min lillasyster som ville sova inne hos mig inatt, men först måste klockan bli efter 00.00 för då fyller min älskade bästa vän 18 hela år!!

Godnatt alla söta själar där ute! ♥


Välkomna!

Hejsan!
 
Eftersom att det här är en helt ny blogg så tänkte jag börja med att berätta lite mer om mig själv. Jag heter Mikaela som ni kanske redan har läst, är 17 år och fyller 18 i September, bor i Gävle. På fritiden så umgås jag med vänner, åker rätt mycket till stockholm, dansar poledance, och försöker göra det bästa av livet! 
 
Jag kände för att börja blogga för att det är ett bra sätt att få ner allting man gör, och ett bra sätt att kunna se tillbaka på tiden lätt men även för att jag ska åka till Bryssel nu i sommar i 3 veckor och jobba på ett hotell och det är en sak jag verkligen vill ha dokumenterat så jag kan se tillbaka på det :) Men jag kommer inte ha bloggen bara till det som sagt utan även bara en vanlig blogg. Ni kommer som sagt (i min presentation till vänster) också få höra mycket om mina drömmar att bo i LA och att jobba som Au pair. 
 
Det där va en väldigt kort presentation av mig och min blogg men ni kommer få höra alltmer eftersom, men om ni har någon fråga så är det bara att lämna en kommentar så svarar jag. Skriv gärna era bloggar om ni har någon, då jag älskar att läsa bloggar så är det alltid roligt att hitta några roliga nya att följa :)
 
 
 
 
Jag hoppas verkligen att ni som kikar in här vill fortsätta följa mig och min blogg!
 
KRAM 





RSS 2.0